Moja kolejna wizyta u Roberta i jak zwykle wszystko git.Od kilku lat jestem wierny jego fachowości . Jak zwykle punktualnie , fachowo czyli solidnie i za normalne pieniądze . Generalnie wszystkim bardzo polecam.
Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.
Zwiń
X
-
Kolejny raz byłem z Roberta. Wszystko nadal idealnie. Miła fachowa obsługa w atmosferze zrozumienia dla gawędziarstwa zainteresowanego swoim samochodem. Tym razem oprócz przeglądu zrobione zostały sławetne w BXE panewki. Przebieg niewielki bo 55 500 km. Ale czego się nie robi dla spokoju. Wyciągnięte były w idealnym stanie, były to KS-ty. Zostały włożone nowe Glyco sputter i nowe śruby. Cała operacja poprzedzona płukanką LM. Wszystko wykonane przez Roberta bardzo sprawnie ze starannością i zachowaniem czystości.
Przy okazji miałem sposobność popatrzeć na składanie silnika 1.8 TSI. Byłem pod wrażeniem dokładności. Wcześniej naprawę z powodzeniem takiego silnika (po przeskoczeniu rozrządu oraz przy okazji poszerzenie pierścieni olejowych) robił u Roberta mój zięć. Tak więc byłem szczególnie zainteresowany składaniem takiego silnika.Pozdrawiam,
Komentarz
-
-
Tak jak w postach powyżej. Kolejne wizyty u Roberta. Tym razem Octavka i Bora na dokładkę. Wymiana sprzęgieł, zawieszenia i takie tam pozostałe drobne sprawy. Wszystko zrobione idealnie i ze zrozumieniem potrzeb klienta- przede wszystkim czasowych - możliwe terminy!!! Jak zwykle z czystym sumieniem polecam. Teraz Robert opiekuje się już trzema autami z mojej rodziny: Octavką, Borą i Fabią i mam pewność że będzie ta opieka trwała nadal równie profesjonalnie. Dzięki.Ósma Skoda - czwarta Octavia
Komentarz
-
-
Witam Wszystkich,
dziś byłem z kolejną wizytą u pana Roberta.
Wymiana tarcz i klocków w mojej skodzie.
Z każdym razem jestem pod wrażeniem dbałości i profesjonalizmu pracy jaką wkłada w kazdą czynność.
Aż się wierzyć nie chce, że jeszcze są tak porządni, znający się na robocie mechanicy.
Atmosfera świetna, patrzeć można na robotę.
Dziękuje jeszcze raz za świetnie wykonaną pracę.
Będę wracał do Pana Roberta na pewno, może już w tym nowym zakładzie który się buduje.
POLECAM SERDECZNIEPozdrowienia
Piotrek
Komentarz
-
-
W zeszły piątek pojawiłem się u Roberta z paroma zadaniami: swap przednich hamulców z 280mm na 312mm, sprawdzenie i nabicie klimy, wyważenie kół i co jeszcze sobie przypomniałem na miejscu. Jak ostatnie zadania poszły gładko, tak swap okazał się kłopotliwą sprawą. Gdy już postawiliśmy auto na kołach okazało się, że jedna ze zwrotnic, które przywiozłem ze sobą, nie trzyma dobrze kolumny i miałem "negatywa" na prawym kole. To, co się działo później jest przykładem, że Robert pomoże w każdej sytuacji. W moment telefon do znajomego z zapytaniem o używaną zwrotnicę, po odpowiedzi wsiada w auto, kupuje zwrotnicę i zaworki do klimy, zamawia łożysko, za pół godziny wraca z częściami i z powrotem działa. Ostatecznie roboty wyszło od rana do wieczora, ale co miało być zrobione, zostało zrobione nawet więcej Przy okazji szybkiego sprawdzenia silnika dostałem jeszcze gratis napinacz paska wielorowkowego, bo mój okazał się mieć luzy. Podsumowując: pracuje póki nie skończy, dba o istotne szczegóły (bardzo dokładne czyszczenie jarzm, czy piast), znajduje wyjście z każdej sytuacji, doradzi szczerze co należy zrobić, a z czym poczekać i nie przeszkadza mu obecność klienta w warsztacie. Mam nadzieję, że moją notką zachęcę potencjalnych klientów, bo Robert to naprawdę dobry chłop. Z jednej strony szkoda, że nie został strażakiem, ale z drugiej strony cieszę się, że mogę fachowcowi z prawdziwego zdarzenia oddać swoje auto w opiekę. Serdecznie polecam!
Komentarz
-
-
Bardzo polecam warsztat Roberta. Było trochę roboty - rozrząd, przeguby, i jeszcze kilka upierdliwych drobiazgów. Wszystko zrobione z należytą starannością, za bardzo rozsądną cenę i w miłej atmosferze. Do tego można się doradzić i słyszysz uczciwe odpowiedzi, a nie w stylu ASO lub megamajstrów "Panie, ja bym tu wszystko wymienił..." Na pewno do następnego remontu.Jestem oazą spokoju... pierd... ku..., zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora.
Komentarz
-
Komentarz